mandag 8. august 2011

kua mi, jeg takker deg!

Når en holder på med ørten prosjekter samtidig, blir det få oppdateringer på bloggen fordi alt ligger halvferdig strødd rundt om kring..
Men nå er det bare seks dager igjen til termin, og her om dagen pakket jeg den berømmelige sykehus-baggen. I følge de lærde skal en ha med noe klær og sånt til babyen, og jeg syntes jo det var litt stusselig at jeg ikke hadde noe hjemmelaga i størrelse "nyfødt"..(alle bestemødre strikker jo i langt større størrelser enn som så..)
Så da tok jeg og tegnet mønster til en liiiten sparkebukse og satte i gang..

Synes den nye patenten med å sy knapper i ribben også i beina var smart..hadde først sydd ribb i beina på vanlig vis, men da påpekte mamma at det ble trangt å få ut bleierumpa av det lille hullet som var igjen.. godt man har kloke og erfarne mødre som inspiserer arbeidet underveis ;)

I utgangspunktet skulle jeg lage ei kjønnsnøytral bukse med ei ku i tilfelle det sku komme ei jente i stedet for gutten vi venter oss, men det endte med blått likevel.. kan det være et tegn?

Jeg sydde også en rød bleiepose på bestilling for søstra mi..hun hadde fått så mange kommentarer på sin pose, så nå skulle hun gi en i gave til ei venninne som hadde beundret hennes smarte pose.. Denne er fort gjort å sy sammen, så tror det blir en del flere av disse.

Jeg arbeider også med et krabbeteppe og ei stelleveske, så oppdatering kommer etterhvert som ting blir ferdig her :)

3 kommentarer:

 1. Torsdag er en fin fødedag.. ;) Lykke til, Christinemor! Gleder meg til å se hvem som bor inni magen der.
  -Lisa Marlene.

  SvarSlett
 2. Åj for en herlig bukse!! :) Blir inspirert av deg! :) du lager så mye fint! Men har du sånn vliselin i eller hva det nå heter i bleieposen? Har å tenkt å sy en sånn men med en liten hjemme, får jeg ikke lange tiden før jeg må pakke bort igjen.. :) Lykke til forresten! :)

  SvarSlett
 3. det e fleire som har sagt at de trur æ blir å føde på torsdag..vi får bare vente å se :)

  Ann-Katrin, æ bruke ikkje vliselin i bleieposen, men syr med bomullsstoff både utenpå og til fòr..trur det hold i massevis :) katti skal du og Cecilie i gang me å sy dissan vognposan? glede mæ til å se kordan dåkker gjør det!

  SvarSlett