søndag 14. august 2011

Termindato!!

Da var datoen for terminen min her, og da det var fullmåne i natt hadde vi pakket sakene og satset på action..-men det ble en rolig natt og så langt har det vært en rolig dag..
Men jeg fikk produsert noe ferdig i går som jeg gjerne vil dele med dere :)
Denne er sydd i prikkete dongeristoff fra stoff og stil. Stoffet kunne vært noe mykere, men men...

Applikasjonene er bare noen figurer jeg klippet ut fra et annet stoff og sydde på..veldig enkelt og fort gjort!

Disse überkule gule knappene kjøpte jeg på floken her om dagen


Og for at barnefaren ikke skal ha vanskeligheter med av- og påkledning under bleieskift, så har jeg satt trykknapper hele veien ned, også i ribben i beina.. synes dette var en genial patent!


3 kommentarer:

 1. Du aner ikke hvor imponert jeg er over deg!! :) Hvordan stoff er den buksa sydd av og hvor finner du de flotte mønstrene? Lykke til videre! :) klem

  SvarSlett
 2. hmm, huske ikkje eksakt ka stoffet hete, men e kjøpt på stoff og stil..e sånn type dongeri-stoff. Mønsteret på den sparkebuksa kjøpte æ også på stoff og stil i størrelse 68, som va den største størrelsen de hadde i sparkebukse.. Men nu har æ bestillt ei bok som hete "Barnetøj 0-3 år" som burde komme imårra. Æ kan jo gi dæ rapport om kordan den e :)

  SvarSlett
 3. Wow! Imponerer stadig:D Gler meg til lilleprinsen kommer til verden, snøse babylukt:D

  Header lager man i et redigeringsprogram, også legger man den inn under "utforming" Ja, så var det jeg da som er så innmari god å forlare skriftlig,hehe

  SvarSlett