fredag 26. august 2011

En liten pause i produksjonen..

Ja, sist jeg skrev var på termindatoen..-tydeligvis tilig på dagen, fordi på kvelden startet altså fødselen og i løpet av natta kjørte vi på sykehuset. Erling kom til verden mandag 15 august kl 15.26. Han var 3065 g og 48 cm og er verdens nydeligste lille gutt..
Og denne lille mannen er flink å sove på natta, men synes det er kjedelig å sove på dagen.. Det vil si at det ikke blir tid til så mye annet enn baby på dagtid som jeg skulle ønske, men det gjør jo ingenting :)
Men en vakker dag skal jeg få tid til alle prosjektene jeg ønsker å gjennomføre med symaskinen, og når dagen kommer så skal jeg legge noe fornuftig ut på bloggen!
Enn så lenge blir det amming og bleieskift på denne dama...

7 kommentarer:

 1. Å herregud,så nyyyydelig!! Ikkje vanskelig å se at det e mammaen som har gjort mesteparten av jobben - han va jo prikk lik dæ!!! Nydelige lille Erling, glede meg til å se likkjingen!! Vi kjem selvfølgelig innom så snart som de e mulig:)))

  Silje (Fikk ikkje til å logge inn fra kontoen)

  SvarSlett
 2. hehe, ja han har uten tvil mitt år og mine mørke øya :) han e heilt hærli! har samling på Finnsnes i midten av september, men får se om æ tar han Erling med mæ og reise oppover..

  SvarSlett
 3. Ååååååååååååå så fin litn prins :) Nyt dagan Christine :) De går så alfor fort.... Sying kan du gjøre seinare ;)

  SvarSlett
 4. herlig gutt! Gratulere Christine! Du skal tilfeldigvis ikke noe til Tromsø? Klem fra meg :)

  SvarSlett
 5. Så nydelig liten gutt:) Kos deg og fin blogg du har. Nina-Marie

  SvarSlett
 6. Hei Christine! Hvordan går det med dere? Hvor stor er Erling blitt nå? Forresten spør hvorfor det heter baktus skjerf. På oppskriften het det det og det skjerfet er det maaange som har strikket. Har egentlig ikke tenkt over det jeg.. :) klem fra meg! :)

  SvarSlett