lørdag 7. januar 2012

Hals til kjæresten

Så har jeg strikka hals til kjæresten min da han syntes buffen ble våt og kald ute i mange minus. Jeg strikka den i Viking baby ull, og vi satser på at ullas eminente egenskaper skal holde han tørr og varm om halsen.
To rett, to vrang på pinner 2,5..ikke akkurat et spennende arbeid gitt!

3 kommentarer:

 1. Så heldig han er som har en kjæreste som deg. Omtanke og omsorg for mannen, det er fint! Og jeg imponeres stadig av dine ferdigheter på sy og strikkefronten! Der er jeg intet mindre enn ei kløne.....
  Tusen takk for trivelig kommentar i bloggen min. <3

  SvarSlett
 2. ja, han har en bra flott kjæreste ;) neida, heldig for han at æ mangla strikkeprosjekt akkurat når han sporte om en sånn hals..

  SvarSlett
 3. Heia! :) Æ brukte ganske lang tid ja, for jeg strikket bolen og armene, så tok jeg meg en laaaaaaaang pause før jeg tok meg sammen og strikket mønsteret. Men hvis jeg ikke hadde hatt den lange pausen så hadde det faktisk ikke gått så lang tid. I mønsteret står det at du skal felle og øke på bolen, men jeg droppet det og strikket den rett. Syns det går mye fortere så slapp jeg å følge med på ant pinner og midten og slikt. Men når du strikker den, husk å strikk den lengre. Jeg strikket lengde XL og den ble nesten i korteste laget for meg..

  jepp jepp ha en fin dag videre :)

  SvarSlett