mandag 2. januar 2012

Godt nyttår!

2011 va et minneverdig og flott år..er sent på hva 2012 kan bringe av muligheter. Ferdig utdannelse og jobb kanskje?

Før jul sydde jeg ei lita jente en rosa kjole i ullfilt, eller "nord norsk sommerkjole" som vi kan kalle det..
Stoffet er fra stoff og stil.
Jeg pynta kantene med blonder og prikkete bånd. Valgte også å sy noen hjerter på kjolen for å stæsje litt opp.

I det siste har jeg også strikka ei sparkebukse til Erling. Denne fant jeg på bloggen til Ann Katrin (http://www.kreativtkrimskrams.blogspot.no/) og fikk så lyst til å strikke den selv.

Jeg strikket den litt for kort oppe i halsen, slik at armhullene ble noe mindre enn de skulle være, men ellers ble den bra.

4 kommentarer:

 1. Heia Christine! Godt nyttår! :) Kjempe fin rosa kjole du hadde sydd! :) Er mønsteret fra stoff og stil også eller? Fine Erling i fin strikk! :) Alt vel? Jeg begynner å jobbe om 1 uke. Da treffer hverdagen her! :) Klem fra meg! :)

  SvarSlett
 2. Godt nyttår til dæ også, Ann-Katrin :)Mønsteret e tegna litt på måfå etter et mønster til størrelse 3 år fra boka "Barnetøy 0-3 år" trur æ det va den hete.. Tusen takk igjen for mønster til fine sparkebuksa :) bestemte mæ på forhånd at nu skulle æ bryte en barriere å strikke nåkka uten hjelp fra mamma..den ble jo ikkje helt perfekt, men fin nok i massevis, og stolpan og det der ble jo rett.
  Ellers e alt bare fint her me oss :) Erling blir bare større og større, og nu e han bynnt å spise litt grøt. Apropo jobb, Thomas skulle mest sannsynlig på møte til Tromsø en gang nu på nyåret. Denna gangen skal æ planlegge det bedre sånn at æ e sikker på katti vi kommer og drar igjen. Da må vi prøve på nytt med et lite treff :)

  SvarSlett
 3. Ja det må vi få til! Hadde vært SUPER bra! Da høres vi! klem

  SvarSlett
 4. Kjolen ble kjempeflott! Og lekker blonde, ser jeg! ;)

  Erling har virkelig blitt stor og flott kar! Jo, flott har han vært hele tida, altså. :)
  Du skal se du blir ferdig utdanna og får deg fin og god jobb, sammen med meg. ;) Dyktig er du!

  SvarSlett