fredag 5. juli 2013

T-shi(r)t

Ser at sist jeg skrev noe her var 26. februar, fire dager før Eirik ble født. Han er nå blitt fire måneder gammel, og er en hærlig krabat. Erling er flink som storebror, og liker å klemme og stryke "bror", og "bror" er den første han spør om når han står opp om morgenen.
I januar kjøpte jeg en overlock symaskin. Desverre har jeg ikke fått brukt den så mye som jeg burde, og jeg kan lite med den. Nå har det seg slik at vi har hatt litt sommer i nord Norge i år, og i den forbindelse innså vi at Erling ikke hadde mange t-skjorter, så nå har jeg tatt maskinen i bruk.
Finn en feil! ;) Innså ikke at elefantene var opp ned før jeg hadde sydd skjorta sammen, så da lot jeg det bare være. Om ikke annet så gir den skjorta en "homemade look".
Mønsteret er hentet fra Ottobre 3/13, og jeg sydde den i str 92, som ble helt perfekt til Erling.


Jeg vil sikkert sy flere av disse. De var enkle og praktiske, og det gikk jo som en drøm på overlock maskinen.

2 kommentarer:

  1. Fin skjorte! :) Sånn har jeg også lyst å sy! :) Så ikke at elefantene var opp ned, det kunststykket har jeg også gjort en gang på en lue. :) Men når du kanter rundt hals og armer, hva gjør du da? Er det kantband eller? å er det elastikk i det? Klem

    SvarSlett
  2. Tusen takk! passformen på skjorta er kjempefin. Kantene rundt halsen og armene er av ribb fra stoff og stil. Da har jeg lagt ribbkanten dobbelt, og deretter rett mot rett i halsen/armene. Så sydde jeg med en overlock-søm rundt, for så å sy sårkanten (?) på innsida av skjorta ned med en rett søm. Her er link til DIY :) http://laralil.blogspot.dk/2012/06/vejledning-til-ribkanter.html

    SvarSlett