søndag 29. april 2012

Lue med hals

Vår i nord Norge er ikke det samme som vår i resten av landet. Her er det kaldt og surt, og senest i morrest dalte det ned snøkorn fra en skytung himmel. Erling er blitt så stor at han nå sitter i vogna, og til det formålet har jeg strikka ei lue med hals som går ned over skuldrene. På denne måten holder han seg varm på overkroppen som blir utenfor dunposen.
Den er strikka med dobbelt garn, så på pinner nummer fem så er denne rask å strikke. Dersom jeg skulle strikke den en gang til ville jeg legge opp noen flere masker nede på skuldrene og heller strikke noen sammen før en kommer til halsen. På den måten ville den ligget bedre over skuldrene. Link til oppskrift finner du her.

Pickles har utrolig mange fine oppskrifter både til barn og voksne, og jeg var veldig fornøyd med garnet jeg bestillte derfra også. Det blir nok ikke siste gang jeg bestiller derfra :)
Erling er blitt 8 måneder, og gutten reiser seg. Her står han ved stolen min og leker med mobilen. Tida flyr virkelig avgårde.

3 kommentarer:

  1. Kor stor Erling har blitt, en flott gutt:) Artig at du deler strikkeoppskrifter, og spesielt sånne som går fort å strikke. Har nettopp blitt tante til en gutt, skal prøve oppskrifta:)

    SvarSlett
  2. Herlig den så ut! Har å tenkt å strikke en sånn! Hvor mye garn brukte du? Å stor gutt du har fått! :)

    SvarSlett
  3. Den er kjempehærlig, og jeg har fått masse kommentarer på hvor fin den er i bruk. Jeg brukte tett over 100 g grunnfarge, og pittelitt av mønsterfargen. Er forresten i Tromsø fra tirs til ons =) gutten er blitt kjempestor :) han er en morsom kar, og han står opp kl 5 hver morgen nå..!

    SvarSlett