onsdag 14. mars 2012

Marius-genser..omsider...

Ting tar tid, og endelig ble Marius-genseren min ferdig. Dette er det største prosjektet jeg har strikka så langt, og ble veldig fornøyd med resultatet.
Hvordan det kan ha seg at jeg ikke har strikka genser med rundfelling tidligere kan jeg ikke skjønne. Det var jo fabelaktig å slippe montering!

Genseren er strikka etter mønster "norske klassikere" av Dale garn. Jeg tok utgangspunkt i størrelse small, men strikka lengda på bolen og armene etter størrelse XL, og halsen gjorde jeg noe mindre enn i oppskrifta.


Her er jeg og Erling på søndagstur ved lavvoen i Novadalen.

4 kommentarer:

 1. Åhh så fin den ble! :) Du er FLINK! :) Artig at du følger bloggen min forresten. Det er da det er artig å blogge når noen kommenterer :) Har svart forresten på min blogg.

  SvarSlett
 2. Ja, jeg ble virkelig fornøyd med genseren og bruker den masse :) Jeg følger bloggen din. Morsomt å kunne følge og kommentere noen en kjenner. Tenker jeg skal prøve å bestille fra pickles snart :) de hadde så mange flotte produkter en kunne strikke. Likte spesielt oppskriftene til barn. Er litt litt 70-talls fan ;)

  SvarSlett
 3. Nydelig! Tar du mot bestilling? :-)

  SvarSlett
 4. Takker! Ja, selvfølgelig kan jeg ta mot bestilling :)

  SvarSlett